Bezoek onze stand tijdens het Open Huis IT & IV

Ben jij nieuwsgierig naar werken bij de Justitiële ICT Organisatie? Kom dan op 11 november naar het grootste event voor IT’ers en informatiespecialisten van de Rijksoverheid. Deze dag heb je de kans om op een laagdrempelige manier meer te weten te komen over ons werk en jouw carrièremogelijkheden te verkennen.

Kom ook naar het grootste event voor IT’ers en informatiespecialisten van de Rijksoverheid in de Jaarbeurs in Utrecht op 11 november 2024 van 13:30 tot 18:30 uur. Stel je eigen programma samen en maak in 1 middag op een laagdrempelige manier kennis met bekende sprekers en bijna 50 rijksorganisaties zoals de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD), het ministerie van Defensie, Rijkswaterstaat (RWS) en de Belastingdienst.

Beeld: ©Justitiële ICT Organisatie

Maak kennis met ons

Ook de Justitiële ICT Organisatie is aanwezig. Onze UX designers nemen je tijdens een Lightning Presentation kort mee in de wereld van digitale toegankelijkheid, de do’s en don’ts en de rol die jij kan spelen om software toegankelijker te maken. Ook onze recruiter staat voor jou klaar. Hij vertelt je graag meer over onze vacatures en loopbaanmogelijkheden. 

Meer weten

Voor meer informatie over het programma en de sprekers kun je terecht op de website van Open Huis. Hier kun je je ook aanmelden voor het gratis event.